vrtko logo horizontalen

Klubska kartica Vrtko

Nagrajuje vašo zvestobo, 
prinaša bonuse in ugodnosti

Za vse, ki vam je mar za življensko okolje. Vrtnarjenje sprošča in utrjuje vaše vezi z naravo. Poleg sproščujočega preživljanja prostega časa pa vam rastline vračajo hvaležnost s svojim cvetjem in zelenjem, ter zdravim in okusnim pridelkom na vašem vrtu ali terasi.

Kako izbrati in porabiti bonus na kartici?

Ob nakupu klubskih izdelkov obvezno predlžite klubsko kartico Vrtko - Vzgajamo v vami!
Vrednost bonusa se samodejno zapiše na kartico. Ob koriščenju bonusa bomo z vašega računa odšteli izbrano vrednost.
Stanje in rok veljavnosti bonusa preverite na prejetem računu.

Samo za člane klubske kartice Vrtko - Vzgajamo z vami!

Bodite obveščeni

O posebnih poonudbah in ugodnostih ter aktualnih akcijah vas bomo obveščali po pošti, preko katalogov, novic in multimedijskih sporočil (SMS/MMS). Na ta način boste vedno na tekočem o ugodnostih v naši ponudbi in dogodkih v Vrtko vrtnih centrih.
Vrednost bonusa se samodejno zapiše na kartico. Ob koriščenju bonusa bomo z vašega računa odšteli izbrano vrednost
Stanje in rok veljavnosti bonusa preverite na prejetem računu.

Pravila in pogoji Klubske kartice Vrtko

a) Splošni pogoji poslovanja Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami so pravna osnova za poslovanje s kartico Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami (v nadaljevanju kartico Kluba). S podpisom Pristopnice član Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami (v nadaljevanju član Kluba) potrdi poznavanje določil poslovanja Kluba in se zaveže k spoštovanju določil o poslovanju Kluba, ki so navedena v nadaljevanju. Splošni pogoji poslovanja Kluba so objavljeni na spletni strani www.vrtko.si in dostopni v trgovinah Vrtko - Vzgajamo z Vami.

b) Države, kjer deluje Klub Vrtko - Vzgajamo z Vami: Slovenija

c) Član Kluba lahko postane vsaka fizična oseba z dopolnjenim osemnajstim (18) letom starosti. Osebe, mlajše od osemnajst (18) let, morajo ob včlanitvi predložiti tudi podpis staršev ali zakonitih zastopnikov.

d) Članstvo v Klubu je brezplačno in velja do pisnega preklica člana Kluba ali izdajatelja oz. največ 5 let od zadnje aktivnosti člana Kluba.

e) V Klub se je mogoče včlaniti preko Pristopnice, ki je na voljo v trgovinah Vrtko - Vzgajamo z Vami

f) Izraz "član Kluba" se nanaša na osebo, ki se preko Pristopnice včlani v Klub. Član Kluba je nosilec članstva, s katerim Vrtko - Vzgajamo z Vami direktno komunicira.

g) Izraz "imetnik kartice" se nanaša na imetnika kartice z edinstveno številko Kluba, kateremu je bila kartica Kluba predana s strani podjetja Vrtko. Imetniki kartice so tako član Kluba kot tudi vse osebe, katerim je član Kluba v uporabo predal kartico.

h) Izraz "upravljavec" se nanaša na podjetje Vrtko - Vzgajamo z Vami, ki upravlja z računalniško bazo članov Kluba Vrtko - Vzgajamo z Vami.

Vrtko logo
cross