vrtko logo horizontalen

Naša ponudba obsega

Za trgovce, vrtnarje in .....

Že 3 desetletja,....
Obisk
rezano cvetje

Veleprodaja

Dobrodošli v svet vrtnarstva

Veseli smo, da vas lahko pozdravimo v svetu vrtnarstva, saj je naša strast in poslanstvo osredotočeno na oskrbo profesionalnih vrtnarjev z vrhunskim rastlinskim materialom že več kot 30 let. Naša zaveza kakovosti, pestremu izboru izdelkov in strokovnemu znanju nas postavljajo v eno izmed vodilnih vrtnarskih podjetij v Sloveniji.

Naša ponudba:

1. Sadilni material priznanih evropskih blagovnih znamk: Nudimo vam širok izbor sadik in semen rastlin, ki so pridelane s strastjo in skrbnostjo priznanih evropskih proizvajalcev. Le kvalitetna semena in sadike so pogoj za odlično nadaljnjo vzgojo in rast.

2. Repromaterial za profesionalne vrtnarje: Za vzgojo in nadaljnje projekte vam nudimo vse kar potrebujete – kvalitetne substrate, gnojila, sadilne platoje in lončke, okrasne lonce in korita. Z nami bo delo lažje in bolj produktivno.

3. Bogat izbor okrasnih rastlin: Razveselite svoje stranke s čudovitimi sobnimi rastlinami in rezanim cvetjem. Rastline kupujemo tedensko direktno v številnih EU vrtnarijah in na borzah. S hitro dostavo zagotavljamo najboljšo kakovost.

4. Okrasne zunanje rastline: Pestra izbira grmovnic, dreves, sadnega drevja in jagodičevja za urejanje vrtov in okolice.
Lastna blagovna znamka sadik

5. Dobro&Zdravo: Preizkusite preverjene zelenjavne sadike in dišavnice za vzgojo na domačem vrtu.

6. Redne dnevne dostave z lastnimi tovornimi vozili: Za vaše maksimalno udobje dnevno oskrbujemo cvetličarne in vrtne center po Sloveniji s svežimi rastlinami in rezanim cvetjem Z našo zanesljivo dostavo bo vaše poslovanje nemoteno.

Ne glede na to ali ste profesionalen vrtnar, cvetličar ali krajinski arhitekt vas vabimo, da se obrnete na nas in odkrijete širok spekter vrhunskih vrtnarskih materialov. Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših projektih.

Vzgajamo z vami in skupaj ohranjamo zeleni planet!

Rezano cvetje

Spletna trgovina

Registriranim uporabnikom omogočamo nakupovanje svežega rezanega cvetja najvišje kakovosti preko partnerske spletne trgovine naega dobavitelja na Nizozemskem.
Obisk
Vrtko rezano cvetje
Splošni pogoji poslovanja

Kje nas najdete?

Centralno skladišče

Trinkova ulica 24, Ljubljana
08/385 89 02
PON - PET 
8:00 - 19:00
SOB
8:00 - 19:00

Prebrskajte po naših katalogih

Dobro in zdravo
Vrtko krizanteme 2023
Vrtko pomlad 2023
Florensis trajnice 2023
Florensis božične zvezde
Florensis Dvoletnice
Dümmen Orange - enoletnice
Dümmen Orange - rezano cvetje
Dümmen Orange - Perrenials
Dümmen Orange - Poinsettia
Dümmen Orange - lončnice
Dümmen Orange - succulents
Gediflora Katalog 2023
Modiform
Desch Ipp
Veleprodaja kontakt

Kontakt

Stopite v stik z nami.

08/385 89 01
info@vrtko.si
Ostali kontakti
Vrtko logo
envelopephone-handsetlocationcrossarrow-right