vrtko logo horizontalen
Nazaj na vse vrtne centre

Vrtni center Maribor

Vse za vaš dom in okolico.

Vrtni center in cvetličarno Vrtko v Mariboru smo odprli leta 2018. Razprostira se na 3.500m² prodajne površine; v notranjosti se nahaja cvetličarna in semenarna. Nudimo vam širok asortima sobnih rastlin, rezanega cvetja, ter opremo za vrt in dom. Na zunanjem delu boste našli sezonske okrasne rastline, sadike sadnih dreves in jagodičevja, ter zelenjavne sadike. Prijazni in strokovni prodajalci vam bodo pri nakupu z veseljem pomagali in svetovali.
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor
  • Vrtni center Maribor

Kje se nahajamo?

Koroška cesta 171, Maribor

Vrtni center in cvetličarna Vrtko se nahaja na Koroški cest 171 v Mariboru. V bližini je študentsko naselje in športni center Fontana.
PON - PET 
8:00 - 19:00
SOB
8:00 - 19:00
059 13 60 70

Naše prednosti

Cvetličarski izdelki
Pester izbor različnega rezanega cvetja. Izdelava šopkov in venčkov po naročilu, ter aranžiranje daril za različne priložnosti.
Različni dogodki in delavnice
Organiziramo različne dogodke in delavnice, kjer lahko pridobite nova znanja in ideje o vrtnarjenju, ter spoznate nove ljudi z enakimi interesi.
Kakovost
Ponudba kakovostnih izdelkov je vedno na prvem mestu. Skrbno izbiramo izdelke v naši ponudbi saj le ti zagotavljajo uspeh in zadovoljstvo našim kupcem.
Strokovno svetovanje
Vrtnarjenje je naša strast. Strokovno osebje vam svetuje glede izbora in nadaljnje vzgoje rastlin. Naš slogan je: Vzgajamo z vami!
Različne vrste vrtnega orodja in dodatkov za dom
Poleg rastlin ponujamo tudi širok izbor vrtnega orodja, gnojil in drugih dodatkov, ki so potrebni za uspešno vrtnarjenje.
Lastno brezplačno parkirišče
Lastno parkirišče zagotavlja hitrejši in lažji dostop tudi za nakladanje težjega in večjega blaga (zemlje, gnojil, peska, rastlin...).
Vrtko logo
usersphone-handsetcarcrossarrow-left