vrtko logo horizontalen
Nazaj na vse vrtne centre

Vrtni center Šiška

Vse za vaš dom in okolico.

Vrtni center in cvetličarno Vrtko v Ljubljani smo odprli leta 2003. Razprostira se na 500m² prodajne površine; v notranjosti stare kmečke hiše se nahaja lična cvetličarna, kjer vam ponujamo širok asortima sobnih rastlin, ter rezano cvetje, iz katerega vam oblikujemo šopek po vaših željah. Na zunanjem delu boste našli sezonske okrasne rastline, sadike sadnih dreves in jagodičevja, ter zelenjavne sadike. Prijazni in strokovni prodajalci vam bodo pri nakupu z veseljem pomagali in svetovali.
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška
  • Vrtni center Šiška

Kje se nahajamo?

Vodnikova cesta 100, Ljubljana

Vrtni center Vrtko se nahaja na Vodnikovi cesti 100 v Ljubljani. V bližini je tržnica Koseze, bolnica Petra Držaja in avtobusna postaja LPP. Imamo lastno parkirišče, ter dostop primeren za invalide.
PON - PET 
8:00 - 19:00
SOB
8:00 - 19:00
01 515 64 52

Naše prednosti

Cvetličarski izdelki
Pester izbor različnega rezanega cvetja. Izdelava šopkov in venčkov po naročilu, ter aranžiranje daril za različne priložnosti.
Različni dogodki in delavnice
Organiziramo različne dogodke in delavnice, kjer lahko pridobite nova znanja in ideje o vrtnarjenju, ter spoznate nove ljudi z enakimi interesi.
Kakovost
Ponudba kakovostnih izdelkov je vedno na prvem mestu. Skrbno izbiramo izdelke v naši ponudbi saj le ti zagotavljajo uspeh in zadovoljstvo našim kupcem.
Strokovno svetovanje
Vrtnarjenje je naša strast. Strokovno osebje vam svetuje glede izbora in nadaljnje vzgoje rastlin. Naš slogan je: Vzgajamo z vami!
Različne vrste vrtnega orodja in dodatkov za dom
Poleg rastlin ponujamo tudi širok izbor vrtnega orodja, gnojil in drugih dodatkov, ki so potrebni za uspešno vrtnarjenje.
Lastno brezplačno parkirišče
Lastno parkirišče zagotavlja hitrejši in lažji dostop tudi za nakladanje težjega in večjega blaga (zemlje, gnojil, peska, rastlin...).
Vrtko logo
usersphone-handsetcarcrossarrow-left